En este momento estás viendo Restaurant Can Narra, de Llançà, especialitzat en arrossos i peix fresc de la Llotja

Restaurant Can Narra, de Llançà, especialitzat en arrossos i peix fresc de la Llotja

Producte de qualitat i proximitat en un ambient acollidor vora el mar.

Al port de Llançà trobem el Restaurant Can Narra, un dels establiments més emblemàtics i amb més història d’aquesta localitat costanera de l’Alt Empordà,ja que aquest establiment va ser fundat l’any 1950 per Lluís Calsina Falcó i actualment és propietat de la seva filla, Dolors Calsina Bosch. La tercera generació de la família, amb Josep Cervera Calsina al capdavant, hi treballa des de fa més de 30 anys.

Can Narra es troba al rovell de l’ou del barri del Port de Llançà, prop de la mateixa platja del port, una platja de gairebé mig kilòmetre de longitud, molt apreciada pels banyistes, tant locals com els nombrosos turistes que la visiten així com de les instal·lacions del port esportiu i en una de les zones més turístiques del municipi.

Estant al lloc on es troba el restaurant és fàcil imaginar que l’especialitat de Can Narra és el peix fresc, que prové majoritàriament de la llotja del mateix port de Llançà, amb un ampli assortiment segons el mercat i la llotja, on no hi falten els plats amb més demanda com el suquet, peix a la planxa, sarsueles i graellades dse peix, paelles, gambes i escamarlans de Llançà, etc. entre molts altres plats, en els que no hi falten algunes especialitats per als amants de les carns com ara, costelles de xai, o bistec o filet de vedella de Girona.

La clientela és majoritàriament local, tot i que, també són freqüents les visites dels turistes francesos que estiuegen per la zona o que es desplacen expressament per a gaudir de la seva cuina i de les magnífiques vistes que ofereix el local del port, la platja i el litoral.

Can Narra també disposa d’un menú als migdies, de dimarts a divendres, al preu de 23 euros amb 4 plats per escollir de primer i 4 de segon, amb pa, beguda i postre inclòs.

El Restaurant Can Narra, està situat al número 37 del carrer Castellar, al barri del port de Llançà, prop del Club Nàutic i de la platja del mateix nom.

L’establiment obre de la 1 del migdia a 2/4 de 4 de la tarda, i de les 8 del vespre a les 10 de la nit i està tancat els diumenges al vespre i els dilluns, llevat dels 3 primers dilluns d’agost. que també és obert.

Durant els mesos d’octubre a març l’establiment només obre als migdies, excepte divendres i dissabtes que obre migdia i vespre.

Us recomanem la visita a aquest emblemàtic establiment gastronòmic del Port de Llançà, on podreu gaudir d’uns productes de qualitat i proximitat amb un tracte acollidor i familiar en un agradable ambient mariner. Es recomanable fer reserva al telèfon 972 380 178.