En este momento estás viendo Can Narra, per gaudir de l’arròs i el peix fresc de Llançà també al desembre

Can Narra, per gaudir de l’arròs i el peix fresc de Llançà també al desembre

Josep Cervera explica que el seu restaurant habitualment tancava aquest mes, però aquest any, a causa de la pandèmia, que ho ha capgirat tot i els ha obligat a tancar durant més de sis mesos, el local romandrà obert, a excepció dels dies de Nadal, Sant Esteve i el cap d’any.

Quina previsió d’ocupació hi ha per aquestes festes?

La veritat és que la previsió de clients per a aquests dies és molt fluixa perquè no hi ha mobilitat, la gent no pot sortir del seu municipi els caps de setmana a causa del confinament i això afecta molt a negocis com el nostre. Si aconsegueixo cobrir el 30% de la capacitat d’aforament de restaurant durant la majoria d’aquests dies, ja serà molt. El dia de Nadal i Sant Esteve, el restaurant romandrà tancat, però la resta de dies obriré i això que nosaltres normalment fèiem vacances aquesta època de l’any, però la pandèmia ho ha capgirat tot.

Hi haurà menús o plats especials per aquests dies?

No, no farem cap plat especial per a aquests dies. Seguim centrats en les nostres especialitats, el peix fresc de Llançà i els nostres arrossos. No hi ha novetat, però qui vingui a casa nostra seguirà gaudint dels millors productes de proximitat i de la gran qualitat de sempre.

Quina seria la vostra recomanació per aquest Nadal?

Bé, som en temporada de garotes i també aconsellaria provar el suquet de peix i la sarsuela de peix, que és un plat ideal per a aquestes celebracions. També poden tastar els nostres arrossos de sempre, l’arròs blanc amb lluç o l’arròs amb peix i marisc.

I el cap d’any, també serà obert?

El dia 31 no obrirem, però sí que ho farem el dia un de gener. I, com ja t’he dit, ho fem aquest any de forma excepcional.

Aquest any també és necessari reservar taula?

En principi, no crec que hi hagi massa problema per tenir lloc al restaurant, però sempre és major reservar per telèfon abans de venir per assegurar i evitar sorpreses.

Quin balanç fas d’aquest any que ja s’acaba?

Ja t’ho pots imaginar. Hem hagut de tancar el restaurant durant sis mesos de l’any, de març a juny, i després, el mateix des del 14 d’octubre fins ara. Aquest any només hem salvat els mesos de juliol i agost, que sí que hi va haver gent.

I què n’opines de la gestió que s’ha fet de la pandèmia!?

Prefereixo no fer comentaris, però em sembla que tots, ciutadans i polítics, podríem haver fet millor les coses.