En este momento estás viendo El peix fresc de la Llotja, l’especialitat del Restaurant Can Narra, de Llançà

El peix fresc de la Llotja, l’especialitat del Restaurant Can Narra, de Llançà

El Restaurant Can Narra, de Llançà, és un dels establiments més emblemàtics i amb més història d’aquesta localitat costanera de l’Alt Empordà, L’establiment va ser fundat el 1950 per Lluís Calsina Falcó i actualment és propietat de la seva filla, Dolors Calsina Bosch. La tercera generació de la família, amb Josep Cervera Calsina al capdavant, hi treballa des de fa més de 30 anys.

L’especialitat de Can Narra és el peix fresc, que prové de la llotja del mateix port de Llançà, amb un ampli assortiment segons el mercat i la llotja, on no hi falten els plats amb més demanda com el suquet, peix a la planxa, sarsuela, graellada, paelles, gambes i escamarlans de Llançà, etc. entre molts altres plats. La clientela és majoritàriament local, tot i que, també són freqüents les visites dels turistes francesos que estiuegen per la zona o que es desplacen expressament per a gaudir de la seva cuina i de les magnífiques vistes que ofereix el local del port, la platja i el litoral.

Can Narra també disposa d’un menú als migdies, excepte el cap de setmana.

El Restaurant Can Narra està situat al barri del port, prop del Club Nàutic de i de la platja de Llançà, al número 37 del carrer Castellar.

Al Restaurant Can Narra obren de la 1 del migdia a 2/4 de 4 de la tarda, i de les 8 del vespre a les 10 de la nit i està tancat els diumenges al vespre i els dilluns, llevat dels 3 primers dilluns d’agost. que també és obert.

Durant els mesos d’octubre a març l’establiment només obre als migdies, excepte divendres i dissabtes que obre migdia i vespre. A partir d‘abril obre cada dia i dilluns.

Us recomanem la visita a aquest emblemàtic establiment de Llançà, situat al número 37 del carrer Castellar,prop del port i on podreu gaudir d’un producte de qualitat i proximitat amb un tracte acollidor i familiar. Es recomanable fer reserva al telèfon 972 380 178. Redacció, J. M.O.