En este momento estás viendo Can Narra de Llançà: un clàssic i una aposta sempre segura

Can Narra de Llançà: un clàssic i una aposta sempre segura

Amb els fogons encesos des del 1950, Can Narra de Llançà és un històric que segueix treballant d’una manera òptima en un agradable ambient mariner

Els anys passen, però en el carrer del Castellar, concretament en el número 37, a tocar del Club Nàutic, la cura per la bona cuina i el bon tracte segueixen sent una realitat i una aposta sempre segura. Visita obligada per a tots els paladars, atès que a Can Narra, un clàssic entre els clàssics, segueixen cuidant minuciosament de cada detall i mantenint un nivell envejable. Engegat l’any 1950 per Lluís Calsina, actualment el negoci és propietat de la seva filla Dolors Calsina i amb la tercera generació al peu del canó des de fa més de 30, amb Josep Cervera al capdavant.

La dita “del mar al plat” no és cap tòpic a Can Narra, on el peix servit prové diàriament de la llotja del port de Llançà. El suquet, els calamars a la planxa, l’arròs Narra, els seus peixos a la planxa i les gambes a l’estil propi són alguns dels plats més desitjats pels seus clients, molts d’ells fidels des de fa anys, però també turistes que, avalats per la història del local i per les bones crítiques publicades, no dubten en deixar-se portar per un ambient 100% mariner.

“Peix molt ben cuinat”, “bon producte i immillorable tracte i ubicació”, “un dels suquets més autèntics: el de Can Narra”, “productes de primeríssima qualitat”, “racions completes i molt gustoses”… són algunes de les opinions més destacades. Un lloc, doncs, per tenir ben anotat a l’agenda i ben encerclat en el radar de restaurants de peix més top.

Entrevista a la Revista CRAE