En este momento estás viendo Peix fresc de la llotja del Port al Restaurant Can Narra de Llançà

Peix fresc de la llotja del Port al Restaurant Can Narra de Llançà

Menjar peix fresc de la llotja i gaudir d’unes magnífiques vistes del port i de Llançà són algunes de les opcions que ofereix el Restaurant Can Narra.

Un dels establiments amb més història d’aquesta localitat costanera de l’Alt Empordà, va ser fundat el 1950 per Lluís Calsina Falcó. El negoci és propietat actualment de la seva filla, Dolors Calsina Bosch. La tercera generació de la família, amb Josep Cervera Calsina al capdavant, hi treballa des de fa més de 30 anys.

Situat molt a prop del Club Nàutic i de la platja de Llançà, al número 37 del carrer Castellar, el Restaurant Can Narra obre de la 1 del migdia a 2/4 de 4 de la tarda, i de les 8 del vespre a les 10 de la nit, i només tanca els diumenges al vespre i els dilluns.

La seva especialitat és el peix fresc, que prové de la llotja del Port de Llançà. La clientela, majoritàriament local tot i que també són freqüents les visites dels turistes francesos que estiuegen per la zona, demana sobretot suquet, peix a la planxa i gambes. El restaurant ofereix als vespres una carta de tapes de mitges racions, i disposa d’un menú de 23 euros que es pot demanar tant als migdies com al vespre, excepte el divendres a la nit i el cap de setmana.